Mer info
Senaste rapporten (2019-04-18)Årsredovisning 2018

Lediga jobb

Jobba i butik

Om du söker en tjänst som butiksmedarbetare eller platschef i något av våra varuhus kommer rekryteringsprocessen att skötas av ansvarig butikschef eller regionschef. Kolla i våra listor efter tjänster som intresserar dig!

Jobba på servicekontoret

På Byggmax servicekontor i Solna i Stockholm finns avdelningar för inköp, avrop, IT, ekonomi, redovisning, webb, lön/HR och marknadsföring. Förståelse för butiksverkligheten utvecklas genom tät dialog med platschefer och regionschefer runtom i landet. Alla anställningar på servicekontoret inleds med praktik ute i butik. Rekryteringar till vårt servicekontor sköts av för avdelningen ansvarig chef.

Vi har dubbla listor – i den ena listas jobb som vi själva annonserar och den andra vid de tillfällen som vi använder oss av extern hjälp. Kika i båda om du hittar någon passande tjänst!

Jobba som proffsbyggare

Byggmax Proffsbyggt har funnits sedan 2013 och är en tjänst där privatpersoner kan e-handla hem professionella hantverkare, från byggmax.se till sin dörr. Idag är Proffsbyggt den enda aktören som erbjuder möjligheten att e-handla hem hantverkare. Vill du vara med på resan där Byggmax digitaliserar byggbranschen? Är du hantverkare på jakt efter nya uppdrag? Spana in listan nedan och se om vi söker just din kompetens.

Externa annonser

 

Övriga annonser

Kontakta oss

Om ni har frågor så kontakta