Mer info
Senaste rapporten (2019-04-18)Årsredovisning 2018

Pressmeddelanden

2 april 2012

Pressinbjudan: Invigning av Byggmax butik i Smedjebacken

Smedjebacken den 2 april 2011

Byggmax inviger sin butik i Smedjebacken den 5 april, klockan 10. Kommunalråd Leif Nilsson håller tal och sågar en planka som officiell invigningsceremoni.

Plats:             Bryggarvägen 5
När:               Den 5 april, kl 10

Program

· Kommunalråd Leif Nilsson invigningstalar och sågar en planka för att officiellt inviga butiken
· Regionchef Daniel Svensk talar om etableringen och framtidsplanerna
· Platschef Pawel Lenert medverkar

Alla kunder bjuds på saft och korv under öppningsdagen.

Anmälan till Daniel Svensk på telefon 0761-19 01 03 eller daniel.svensk@byggmax.se (johan.sperling@byggmax.se)

Bakgrund till Byggmax invigning i Smedjebacken

Byggmax öppnar butik i Smedjebacken utanför Ludvika. Byggmax har mer än fördubblat antalet butiker i Sverige sedan 2003 och har idag 59 butiker över hela landet. Butiken kommer att öppnas under våren 2012.

- Vi har länge velat etablera oss i Smedjebacken/Ludvika och har nu hittat ett bra Byggmax-läge i Smedjebacken. Våra butiker i Falun, Borlänge och Avesta går riktigt bra, vilket gör att det känns kul att få möjlighet att öppna även i Smedjebacken, säger Daniel Svensk, regionchef på Byggmax. 

I Smedjebacken har Byggmax hittat ett bra läge, med stor tomt och möjlighet att etablera Byggmax koncept. Totalt krävs en butiksyta på cirka 8 000 kvadratmeter, där butikslokaler och drive-in tar mest plats. Byggmax affärsidé är att erbjuda kunder bra kvalitet till lågt pris, där kunderna själva gör en del av jobbet för att hålla ned kostnaderna. Smedjebacken blir Byggmax fjärde butik i Dalarna. Företagets erfarenhet är att dalmasarna är intresserade och duktiga hemmasnickare som vill ha bra kvalitet till låga priser.

Bra kvalitet till lågt pris

Byggmax säljer bygginriktade varor såsom virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg till både proffs och hemmafixare. Byggmax koncept är att erbjuda kunderna produkter med bra kvalitet till ett lågt pris.Byggmax startades 1993 och finns för närvarande med 59 butiker i Sverige från Ystad till Luleå. Företaget omsatte cirka 3 miljarder kronor år 2011 och fortsätter att expandera kraftigt. Byggmax finns även med 21 anläggningar i Norge och 8 i Finland, det totala antalet butiker är 88. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla sina butiker så att kunderna kan ta med bilen och lasta på sina varor direkt. Detta gör det enkelt och effektivt för kunden att handla, framför allt tyngre byggvaror. För mer information se www.byggmax.se

PRESSMEDDELANDEN

Visa följande pressmeddelanden År: Alla 2019201820172016201520142013201220112010