Mer info
Senaste rapporten (2019-01-25)Bokslutskommuniké januari - december 2018

Pressmeddelanden

2 juli 2018

Byggmax gör filmer tillsammans med David Sundin

Pressmeddelande 2018-07-02 kl 09:00

Byggmax har spelat in tre humoristiska filmer för sociala medier med David Sundin i huvudrollen. I filmerna testas byggvaruhusets produkter i olika produkttester.

TV-profilen David Sundin spelar en produkttestare som i tre korta 60-sekundersfilmer testar produkter från Byggmax och ett annat ej namngivet byggvaruhus. Genom produkttesterna lyfter Byggmax att deras produkter håller samma kvalitet som konkurrenternas, men till ett lägre pris.

– Det finns fördomar om att vi har sämre produktkvalitet eftersom att vi är billigare. Det är långt från sanningen – Byggmax har ofta samma leverantörer som de andra stora byggvaruhusen i Sverige, men vi har bättre priser, säger Mattias Ankarberg CEO Byggmax Group. 

Utöver David Sundin som produkttestare medverkar en praktikant, en representant från Byggmax och en person från ej namngivet varuhus. Varje film innehåller ett test av en produkt, filmerna visar tester av betong, mellanstruken panel och ekparkett.

– Vi tror att humor och glädje är ett bra sätt för oss att kommunicera vilka vi är och vad vi har för erbjudande till våra kunder, säger Mattias Ankarberg, CEO Byggmax Group. Det är dessutom otroligt kul att få arbeta med David Sundin, fortsätter han.

Under 2018 fyller Byggmax 25 år vilket firas med ett flertal projekt under året. Bland annat har Byggmax öppnat en hjälplinje för hemmafixare, och börjat leta efter företagets första kund. 

Filmerna visas på sociala medier mellan juli och oktober.

Se filmerna med David Sundin här: byggmax.se/25 (http://www.byggmax.se/25)För ytterligare information, kontakta:

Emelie Gessner, Marknadschef
Tel: 076-119 00 59
E-post: emelie.gessner@byggmax.seOm Byggmax Group

I Byggmax Group ingår Byggmax, Skånska Byggvaror och Buildor. Koncernen omsatte 5,3 miljarder kronor år 2017 och Byggmax Group är noterat på Nasdaq sedan 2010.

Byggmax startades 1993 och finns för närvarande med 96 butiker i Sverige, 38 butiker i Norge och 11 i Finland. På hemsidan finns hela butikssortimentet tillgängligt, tillsammans med ett omfattande beställningssortiment. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla sina butiker så att kunderna kan ta med bilen och lasta på sina varor direkt. Detta gör det enkelt och effektivt för kunden att handla, framför allt tyngre byggvaror. Byggmax har under de senaste åren förvärvat Skånska Byggvarorkoncernen samt Buildor AB. Skånska Byggvaror är ett expansivt distans- och e-handelsföretag som bl a säljer uterum och växthus. Skånska Byggvaror har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och har även ett antal showroombutiker. Buildor är en snabbväxande e-handelsaktör inom byggvaror, hem och trädgård.

PRESSMEDDELANDEN

Visa följande pressmeddelanden År: Alla 2019201820172016201520142013201220112010