Mer info
Senaste rapporten (2019-04-18)Årsredovisning 2018

Pressmeddelanden

9 februari 2018

Byggmax växer i Dalarna – Malung näst på tur

Pressmeddelande 2018-02-09 kl 10:30

Nu kan Byggmax avslöja ytterligare ett läge för en ny butik: Västra Industrigatan 14 i Malung. Butiken ska öppna under sommaren 2018. Det blir byggvaruhusets sjätte anläggning i Dalarna, där man sedan tidigare finns i Borlänge, Falun, Mora, Smedjebacken och Avesta. 

– Läget är riktigt bra, vid norra avfarten mot Sälen. Vi ser fram emot att hjälpa Malungsborna att förverkliga sina byggdrömmar, och hoppas även att folk från grannorterna hittar hit, säger Stefan Moseby, regionchef Byggmax. 

4-6 personer kommer att få anställning. Hans Unander, kommunalråd i Malung-Sälens kommun, är nöjd med att byggvaruhuset etablerar sig på orten:

– Jag är mycket glad över att Byggmax väljer att etablera sig i Malung.  Förhoppningsvis kan detta leda till att fler större företag väljer att följa efter och etablerar sig här, säger han.

Mycket för pengarna

Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.För ytterligare information kontakta:

Stefan Moseby, regionchef Byggmax
Mobil: +4676-119 01 08
Email: Stefan.Moseby@byggmax.seOm Byggmax Group

I Byggmax Group ingår Byggmax, Skånska Byggvaror och Buildor. Koncernen omsatte 5,2 miljarder kronor år 2016 och Byggmax Group är noterat på Nasdaq sedan 2010.

Byggmax startades 1993 och finns för närvarande med 88 butiker i Sverige, 36 butiker i Norge och 9 i Finland. På hemsidan finns hela butikssortimentet tillgängligt, tillsammans med ett omfattande beställningssortiment. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla sina butiker så att kunderna kan ta med bilen och lasta på sina varor direkt. Detta gör det enkelt och effektivt för kunden att handla, framför allt tyngre byggvaror. Byggmax har under de senaste åren förvärvat Skånska Byggvarorkoncernen samt Buildor AB. Skånska Byggvaror är ett expansivt distans- och e-handelsföretag som bl a säljer uterum och växthus. Skånska Byggvaror har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och har även ett antal showroombutiker. Buildor är en snabbväxande e-handelsaktör inom byggvaror, hem och trädgård.

PRESSMEDDELANDEN

Visa följande pressmeddelanden År: Alla 2019201820172016201520142013201220112010