Mer info
Senaste rapporten (2019-04-18)Årsredovisning 2018

Pressmeddelanden

7 september 2012

Daniel Juhlin ny marknads- och IT-chef på Byggmax

Pressmeddelande 2012-09-07

Byggmax rekryterar Daniel Juhlin som ny marknads- och IT-chef. Daniel kommer närmast från en ledande roll inom Candy King Group. Daniel kommer att fortsätta på Byggmax framgångsrika arbete inom marknad och IT, optimera marknadsföringen och förbättra butikskommunikationen.

Byggmax kommer att fortsätta med samma strategi, att göra mycket själv och vara kostnadseffektiva i marknadsarbetet. Byggmax marknads- och IT-arbete har fått flera priser. Enligt en undersökning i branschtidningen Resumé i somras är Byggmax ledare inom såväl uppmärksamhet, reklamerinran, emotionell koppling och prisvärt erbjudande.

Daniel kommer närmast från en ledande roll inom Candy King Group och har erfarenhet från Friggs, Toms och McKinsey. Han har under åren verkat som VD, marknadschef och konsult och har i botten en examen från Kungliga Tekniska Högskolan.

”Daniel besitter unika ledaregenskaper och är en resultatinriktad chef som i sina tidigare roller alltid lyckats nå de högt uppställda målen för verksamheten. Genom Daniels ledarskap kommer Byggmax att vinna nya marknadsandelar på en konkurrensutsatt marknad. En gång i tiden var Daniel tyngdlyftare och jag hoppas få se den kraften i hans nya roll”, säger Magnus Agervald VD.

Över 500 personer sökte tjänsten vilket visar att Byggmax är ett av Sveriges mest intressanta Employer Brands. Daniel Juhlin efterträder Jacob Notlöv.

Byggmax säljer bygginriktade varor såsom virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg till både proffs och hemmafixare. Byggmax koncept är att erbjuda kunderna produkter med bra kvalitet till ett lågt pris. Under många år har företaget varit i stark tillväxt tack vare en tydlig affärsidé, duktiga medarbetare och en attraktiv företagskultur.För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Agervald, VD Byggmax
Mobil: 0761-19 00 20
E-post: magnus.agervald@byggmax.seByggmax startades 1993 och finns för närvarande med 63 butiker i Sverige från Ystad till Luleå. Företaget omsatte cirka 3 miljarder kronor år 2011 och fortsätter att expandera kraftigt. Byggmax finns även med 22 anläggningar i Norge och 8 i Finland, det totala antalet butiker är 93. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla sina butiker så att kunderna kan ta med bilen och lasta på sina varor direkt. Detta gör det enkelt och effektivt för kunden att handla, framför allt tyngre byggvaror. För mer information se www.byggmax.se

PRESSMEDDELANDEN

Visa följande pressmeddelanden År: Alla 2019201820172016201520142013201220112010