Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

19 November 2020
Byggmax öppnar i Tanum Shoppingcenter våren 2021
Pressmeddelande 2020-11-19 
I vår öppnar Byggmax en ny butik i Tanums Shoppingcenter, vilket blir byggkedjans första etablering i ett köpcentrum. Butiken skapar fyra till sex nya arbetstillfällen.
– Vi är mycket glada över det nya butiksläget och genom att öppna i ett köpcentrum kommer vi ännu närmare våra kunder. Nu blir det lättare för fler att handla bra byggvaror till låga priser och förverkliga sina byggprojekt, säger Charlotte Westerlind, regionchef på Byggmax.

Butiken kommer att mäta ca 2 250 kvm med en utomhusyta på ca 6 000 kvm, vilket ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Liksom i alla Byggmax butiker finns en rymlig drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv. Den nya anläggningen kommer att skapa fyra till sex nya arbetstillfällen.

– Vi är mycket nöjda att kunna erbjuda våra kunder ett framgångsrikt byggvaruhus med ett brett utbud. Vi önskar Byggmax välkommen till kommunen och Tanum Shoppingcenter och önskar ett stort lycka till! säger Ulf Palm, ansvarig för Tanum Shoppingcenter.

Byggmax har i år öppnat sju nya butiker, vilket ger byggkedjan totalt 116 butiker i Sverige. Till våren öppnar Byggmax även i Leksand.
Ladda ner