Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

11 April 2016
Byggmax hyllar hantverkaren – och bjuder in till bröllop!
Pressmeddelande 2016-04-11 kl 08.00
Våren är kärlekens tid, men det är mycket som ska hinnas med. Trädgårdar ska fixas, altaner ska byggas och sommarprojekt ska planeras. Byggmax vill därför underlätta för alla de par som går i bröllopstankar men som ännu inte hunnit göra slag i saken.
Ett lyckligt par kommer att stå som vinnare och få gifta sig i sin favorit-Byggmaxbutik.

– Vi älskar våra kunder och det är för dem vi finns. Vi kan ju inte gifta oss med dem, men vi kan ge dem chansen att gifta sig hos oss. Ett perfekt tillfälle för det hemmafixande paret som inte hittar tiden att planera sitt bröllop, säger Daniel Juhlin, marknadschef Byggmax.

I vinsten ingår bröllopskoordinator, vigselförrättare, musik och allt annat som behövs för att få en oförglömlig vigsel.

Att tävla är enkelt, allt som behövs är en mailadress, en motivering och en favorit-Byggmaxbutik. På www.byggmax.se/brollop finns all information.

Det vinnande paret presenteras på Byggmax hemsida och Facebook-sida den 3 maj 2016 kl. 12:00.