Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

16 September 2019
Sveriges nordligaste Byggmaxbutik öppnar i Kiruna 2020
Pressmeddelande 2019-09-16 kl 09:00
Under våren 2020 öppnar Byggmax en ny butik på Lastvägen 54 i Kiruna. Butiken blir bygghandelns nordligaste och tillsammans med öppningen i Boden samma vår stärker Byggmax sin position i norra Sverige ytterligare.
4-5 personer kommer att få anställning och lokalen är cirka 2000 kvadratmeter med en total tomtyta på runt 8000 kvadratmeter. Regionchefen Elliot Lindberg ser fram emot öppningen. 

– Lastvägen 54 är en bra adress som är lätt att hitta till. Det blir roligt att ge Kirunaborna en ny bygghandel där de kan hitta allt för sina byggprojekt, säger Elliot Lindberg, regionchef Byggmax.

Mycket för pengarna

Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.

– Det är fantastiskt att vi kommer att ha butiker från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Snart har hela Sverige möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar, säger Marcus Essesjö, landschef Byggmax Sverige. 
Ladda ner