Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

27 July 2021
Byggmax lanserar hundratals nya gör-det-själv-guider online
Pressmeddelande 2021-07-27 
Nu lanserar Byggmax hundratals nya guider online med tips och råd till de vanligaste byggprojekten i hemmet. Syftet är göra det ännu enklare för alla att fixa och bygga hemma och uppmuntra fler att genomföra projekt på egen hand.
–Många kanske drar sig, av olika anledningar, för att börja bygga på egen hand. Det kan till exempel vara att du kanske tycker kunskapen eller att självförtroende saknas. Med våra gör-det-själv-guider vill vi avdramatisera allt som har med hemmafix att göra säger Magnus Sjöberg, gör-det-själv-expert på Byggmax som bidragit med expertkunskaperna när guiderna tagits fram. Jag bygger mycket själv hemma och vet hur det är. Att planera och komma i gång med ett projekt hemma kan vara jobbigt och där kommer Byggmax gör-det-själv-guider hjälpa många. 

–Jag är jätteglad att alla kan ta del av detta. Med våra nya gör-det-själv-guider gör vi det möjligt att förverkliga idéer genom att göra byggprojektet enklare, billigare och bättre. Alla, oavsett budget eller tidigare erfarenheter, har rätt till kunskap och självförtroende att fullfölja sina byggdrömmar säger Mattias Ankarberg, VD på Byggmax.
Ladda ner