Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

24 July 2020
Byggmax har öppnat ny butik i Tierp
Pressmeddelande 2020-07-24 kl 12:00
Byggmax har idag öppnat en ny butik på Vallskogavägen 9 i Tierp. En platschef och fyra medarbetare har fått anställning i butiken. Förra veckan öppnade Byggmax en ny butik i Kiruna och man har nu totalt 115 butiker i Sverige.
– Nu när många tillbringar större delen av sin tid hemma kan det vara skönt att se över hemmet lite extra och hålla sig sysselsatt med ett byggprojekt. Vi vill att det ska vara möjligt för alla att genomföra sina byggdrömmar och tror att vårt koncept med låga priser på bra byggvaror gör det möjligt för fler, säger Marcus Essesjö, landschef för Byggmax Sverige. 

Firar även drive thru-dagen

Idag, den 24 juli, är det drive thru-dagen – något man firar i samtliga Byggmax butiker. Byggmax var 1993 först i Sverige med drive in för byggvaror.

Byggmax följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att skapa en så trygg butiksmiljö som möjligt. Några exempel på åtgärder är:

· Möjlighet att betala direkt vid bilen med hjälp av trådlösa handdatorer.
· Möjlighet till hemkörning eller upphämtning av färdigplockade byggvaror i butik.
· Handspritstationer och möjlighet att tvätta händer i alla varuhus.
· Skyltar och avståndsmarkeringar i butiker för att hålla avståndet.
· Strikta regler till personal att hålla sig hemma vid minsta förkylningssymptom.
· Förstärkta riktlinjer gällande handhygien och utökade städrutiner.
Ladda ner