Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

24 July 2020
Byggmax firar drive thru-dagen
Pressmeddelande 2020-07-24 kl 08:00
Den 24 juli är det drive thru-dagen. Byggmax, som 1993 var först i Sverige med drive in för byggvaror, firar i sina butiker idag. 
Firandet av drive thru-dagen kommer från början från USA, men har sedan ett par år tillbaka även uppmärksammats i Sverige.  

– Drive in är en del av vårt DNA, och något som Byggmax är synonymt med. Givetvis vill vi fira den här dagen och kommer att bjuda på godis och kaffe i våra butiker, säger Marcus Essesjö, landschef för Byggmax Sverige.

Betala från bilen

Byggmax lanserade i våras en satsning med trådlösa handdatorer som gör att kunden kan betala sina byggvaror direkt från bilen. Satsningen är nu igång i nästan alla butiker.

– Vi är oerhört glada att kunna erbjuda våra kunder den här möjligheten, särskilt i dessa tider då det bidrar till att minska smittspridningen, säger Marcus Essesjö.

Byggmax följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att skapa en så trygg butiksmiljö som möjligt. Några exempel på åtgärder är:

· Möjlighet att betala direkt vid bilen med hjälp av trådlösa handdatorer.
· Möjlighet till hemkörning eller upphämtning av färdigplockade byggvaror i butik.
· Handspritstationer och möjlighet att tvätta händer i alla varuhus.
· Skyltar och avståndsmarkeringar i butiker för att hålla avståndet.
· Strikta regler till personal att hålla sig hemma vid minsta förkylningssymptom.
· Förstärkta riktlinjer gällande handhygien och utökade städrutiner.
Ladda ner