Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

29 October 2019
Byggmax och Skånska Byggvaror öppnar butiker i Helsingborg
Pressmeddelande 2019-10-29 kl 08:00
Under våren 2020 öppnar Byggmax ytterligare en butik i Helsingborg, Rydebäck, och kommer där att erbjuda ett brett bygg- och trädgårdssortiment för hemmets alla projekt. Skånska Byggvaror flyttar samtidigt sin butik ifrån Väla till samma adress.
Båda butikerna öppnar på Landskronavägen 775 i Rydebäck, Helsingborg. Byggmax butiksyta kommer att mäta ca 1 100 kvm med en total tomtyta på 10 500 kvm. Byggmax planerar att anställa 6-8 personer och påbörjar rekryteringen vid årsskiftet. Skånska Byggvarors butiksyta är ca 400 kvm.

Ny butik med bredare sortiment

Marcus Essesjö, Sverigechef på Byggmax, ser fram emot öppningen i vår:

– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Skåne. Vi stärker vår närvaro och adderar vårt trädgårdssortiment och kan därigenom erbjuda hemmafixarna ett ännu större utbud till sina drömprojekt. Att dessutom få Skånska Byggvaror som granne ser vi som något mycket positivt, säger Marcus Essesjö.

Oscar Tjärnberg, VD på Skånska Byggvaror, ser också positivt på att nyöppna i Rydebäck:

– Vi nysatsar i Helsingborg! Vi kommer att flytta vår butik ifrån Väla till Rydebäck där vi kommer öppna en ny modern utställningsbutik bredvid Byggmax. Vi kommer nu att ligga sida vid sida med utbud som kompletterar varandra, och många uterumsbyggare kommer såklart dra stora fördelar av detta, säger Oscar Tjärnberg.

Mycket för pengarna

Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.

Dyra produkter behöver inte vara dyra

Skånska Byggvaror säljer gör-det-själv-produkter för villans yttre och inre miljöer, såsom uterum, växthus, badrum, spa, fönster, dörrar och förvaring. Genom att ha en egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet kan Skånska Byggvaror leverera hög kvalitet till attraktiva priser. Utöver ett flertal fysiska butiker finns även en uppskattad e-handel på skanskabyggvaror.se med ett omfattande sortiment som ständigt utökas.

Hjälp oss hitta nästa butiksläge

Byggmax utlyser en hittelön till den som hittar en tomt eller fastighet där Byggmax senare etablerar sig. Läs mer på byggmax.se (https://www.byggmax.se/hittel%C3%B6n-butik) och maila ditt tips till hittelon@byggmax.se.
Ladda ner