Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

19 May 2020
Byggmax inför betalning direkt från bilen – gör det enklare och säkrare att handla byggvaror
Pressmeddelande 2020-05-19
Byggmax har under våren infört en rad åtgärder för att minska smittspridning och underlätta för hemmafixaren att handla byggvaror till projektet. Den 21 maj införs en ny satsning som ska öka säkerheten ytterligare – med trådlösa handdatorer kan nu kunderna betala sina byggvaror direkt från bilen.
–  Nu när byggsäsongen är i full gång försöker vi hitta nya sätt att göra det lättare för hemmafixarna att handla byggvaror och samtidigt bedriva vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Därför är vi oerhört glada att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att betala direkt från bilen. Det blir nu ännu lättare att hålla avstånd och vi kan ge fler möjligheten att på ett säkert sätt handla det byggmaterial man behöver till sommarens projekt, säger Marcus Essesjö, landschef för Byggmax Sverige.

De nya handdatorerna kommer att införas i alla Byggmax butiker runt om i landet från Kristi himmelsfärdsdag den 21 maj.

Vill man hellre handla hemifrån finns även hela butikssortimentet tillgängligt för hemleverans eller upphämtning i butik. Sedan i mars erbjuder även Byggmax gratis hemleverans för kunder över 70 år för att underlätta för riskgruppen att hålla sig hemma.

Byggmax har under våren vidtagit en rad åtgärder för att minska smittspridning och bidra med extra insatser för samhället, bland annat:

· Möjlighet till hemkörning eller upphämtning av färdigplockade byggvaror i butik
· Skyltar och avståndsmarkeringar i butiker för att hålla avståndet
· Handspritstationer och möjlighet till handtvätt i alla varuhus
· Förstärkta riktlinjer gällande handhygien och utökade städrutiner
· Tidigareläggning gällande rekrytering av säsongspersonal
· Samarbete med hotellkedjan Scandic i Sverige för att hjälpa varslade till nya jobb hos Byggmax
 
Ladda ner