Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

20 May 2020
Byggmax har öppnat ny butik i Boden
Pressmeddelande 2020-05-20 kl 12:00
Byggmax öppnade idag en ny butik på Gjutvägen 17 i Boden. En platschef och fem medarbetare har fått anställning i butiken. Tidigare under våren öppnade Byggmax även nya butiker i Uppsala, Rydebäck och Nässjö vilket ger Byggmax totalt 113 butiker i Sverige.
–  Nu när många tillbringar större delen av sin tid hemma kan det vara skönt att se över hemmet lite extra och hålla sig sysselsatt med ett byggprojekt. Vi vill att det ska vara möjligt för alla att genomföra sina byggdrömmar och tror att vårt koncept med låga priser på bra byggvaror gör det möjligt för fler, säger Marcus Essesjö, landschef för Byggmax Sverige.

Byggmax följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att skapa en så trygg butiksmiljö som möjligt. Några exempel på åtgärder är:

· Gratis hemleverans till alla kunder över 70 år
· Möjlighet att betala direkt vid bilen med hjälp av trådlösa handdatorer
· Möjlighet till hemkörning eller upphämtning av färdigplockade byggvaror i butik
· Handspritstationer och möjlighet till handtvätt i alla varuhus
· Skyltar och avståndsmarkeringar i butiker för att hålla avståndet
· Strikta regler till personal att hålla sig hemma vid minsta förkylningssymptom
· Förstärkta riktlinjer gällande handhygien och utökade städrutiner
Ladda ner