Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

21 June 2022
Ny butik i Markaryd Q1 2023
Byggmax öppnar ny butik i Markaryd i början på 2023
Under första kvartalet 2023 planerar Byggmax att öppna en ny butik i Ulvaryd nära Markaryd.
– Markaryd ligger bra till vid E4 med ett bra flöde av bilar som passerar varje dag. Det gör att många sugna hemmafixare som vill bygga för livet kommer kunna köpa byggvaror till låga priser. Handelsområdet vid Ulvaryd är redan idag ett inarbetat stopp för många och att vi kommer finnas där gör platsen ännu mer attraktiv säger Alexander Karijord, regionchef på Byggmax.    

Totalytan kommer att mäta ca 7 800 kvm med en drive in och kallhall på ca 900 kvm och en butik på ca 480 kvm. På byggmax.se finns också över 50 000 varor för hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butik och då plockar butikspersonalen ihop varorna åt dig säger Alexander Karijord.  

– Vi är väldigt glada över att Byggmax valt att satsa på Markaryd med oss. Byggmax har ett utmärkt koncept som kommer att stärka handeln i Markaryd och utveckla Ulvaryds handelsområde. Vi är positiva till och måna om partnerskapet och ser fram emot resan tillsammans, säger Mattias Nilsson på Tecto Group AB.