Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

27 November 2019
Byggmax väljer hållbarhet framför Black Friday-rabatter
Pressmeddelande 2019-11-27 kl 09:00
Byggmax väljer att inte ha några särskilda rabatter under årets stora köphelg Black Friday. Istället fokuserar byggföretaget på långsiktighet och ger tips om hur man förlänger hållbarheten på sina golv.
– Vår affärsidé bygger på att erbjuda bästa möjliga pris, alla dagar i veckan. Därför kommer vi inte att ha några särskilda erbjudanden för Black Friday. Vi vill ge alla hemmafixare chansen att förverkliga sina drömprojekt under årets alla dagar och jobbar därför långsiktigt med att hålla nere priserna, säger Sanna Westman, marknadschef på Byggmax.

Byggmax väljer att istället fokusera på hållbarhet och uppmuntrar kunderna att vårda det man har hemma.

– Vi vill påminna om värdet i att ta hand om det vi redan har. Med rätt kunskap får du dina saker att hålla längre, det vinner både plånboken och miljön på, säger Sanna Westman.

 – I år kommer vi därför att ge extra mycket kärlek åt våra golv. Vi bjuder på tips och råd om hur vi tar hand om våra golv och får dem att leva länge, avslutar Sanna Westman.

Mycket för pengarna

Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren
Ladda ner