Icke regulatoriska pressmeddelanden

Här hittar du Byggmax övriga pressmeddelanden. De kan till exempel handla om att vi hittat läge för en ny butik eller lanserar nya häftiga produkter. Kursdrivande pressmeddelanden hittar du under rubriken Regulatoriska pressmeddelanden.

2 February 2021
Byggmax öppnar i Finspång till sommaren
Pressmeddelande 2021-02-02
Byggmax expanderar ytterligare och nu står det klart att byggkedjan öppnar i Finspång i sommar, vilket blir det fjärde nya butiksläget i år.
– Vi ser fram emot att öppna i Finspång och att komma ännu närmare våra kunder. Nu kan fler hemmafixare köpa prisvärda byggvaror och förverkliga sina drömprojekt, säger Fredrik Salovaara, regionchef på Byggmax.

Den nya anläggningen öppnar på Norralundsvägen i Finspång och kommer att ge fyra till sex nya arbetstillfällen. Med lokaler på ca 1 300 kvm och en utomhusyta på ca 5 000 kvm får kunderna gott om utrymme att röra sig på. Liksom i alla Byggmax butiker finns en rymlig drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv.

Byggmax har ytterligare tre nya butikslägen klara för i år och kommer även att öppna i Leksand, Tanums shoppingcenter och i Borgholm.
Ladda ner